Team

Appel architecten is een allround architectenbureau in 2015 opgericht door Tijmen Versluis en Mark Verdoold. 
Veelal zijn we betrokken vanaf haalbaarheidsstudie t/m oplevering. Vanuit onze discipline leveren we in elke fase nuttige expertise aan bij de ontwikkeling van een project. Wij verbinden mooie architectuur met budget, technische haalbaarheid en garanties. Appel architecten levert integraal ontwerp!

Vanuit ons kantoor in Leiden werken we aan projecten door het hele land. Op onze locatie aan de Middelstegracht in Leiden werken we samen met nog twee zelfstandige architecten. Zodoende kunnen we zowel kleine als grote projecten aan.

Onze integrale aanpak betekent ook dat we onze werkwijze goed mogelijk afstemmen op de partners in de keten. Soms is dat in 2d, maar steeds vaker 3d en BIM. Doel is dat de ketenpartners de benodigde gegevens betrouwbaar kunnen gebruiken. Op deze manier werken we dagelijks aan verbeteringen van proces en resultaat.

 

DIT ZIJN WIJ

Tijmen Versluis

Tijmen Versluis

Architect (dir.)
Mark Verdoold

Mark Verdoold

Architect (dir.)
Lisa Deighton

Lisa Deighton

Architect
Chris Huibers

Chris Huibers

Bim modelleur
Cristina Ferreiro Garcia

Cristina Ferreiro Garcia

Architect
Rik Verhoeven

Rik Verhoeven

Projectleider
Leo Ouwehand

Leo Ouwehand

Architect
Edwin van Delft

Edwin van Delft

Architect
Jij?

Jij?

Stage

waarmee wij je helpen

Wat doen we?

Appel architecten is een allround architectenbureau. We hebben veel ervaring met woningbouw (zowel projectmatig als particulier), winkelcentra en publieke gebouwen, zoals scholen en gemeentehuis. Vaak zijn we van haalbaarheidsstudie t/m ingebruikname betrokken. Lees meer..

Voor wie?

Wij werken samen met ontwikkelaars, corporaties, beleggingsfondsen, aannemers, gemeenten en particulieren. Onze rol verschilt per keer en is afhankelijk van de vraag. Voor particulieren hebben we een apart label en website: architecteigenhuis.nl

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is een containerbegrip. Wij vinden het belangrijk om eerst te kijken wat de reden is voor duurzame maatregelen (wereldverbeteraar en/of economische afweging en/of onderhoud) en daarna daar de geschikte maatregelen bij te zoeken. De oplossing verschilt dus per project. Lees meer...

Service

We leveren wat voor u van waarde is. Daarom stellen we ons flexibel op en houden we er geen vaste kantoortijden op na. Ook in het weekend zijn we bereikbaar. Op uw eerste mail of bericht krijgt u altijd binnen 24 uur reactie van ons.

Goede architectuur = visie + realisme

We maken aansprekende visies en ontwerpen, maar onze echte toegevoegde waarde is dat we deze gebouwen ook consequent, efficiënt, op een hoog technisch niveau en binnen gegeven randvoorwaarden realiseren. Kennis van alle partijen komt met ons samen in een integraal ontwerp!

Kwaliteit

Faalkosten vormen landelijk gezien circa 10% van de bouwkosten. Belachelijk, want door goede communicatie, kloppende tekeningen en een integrale aanpak is dit helemaal niet nodig. Ook 3d tekenen en BIM is een belangrijke stap in het terugdringen van de faalkosten.